Eladó Weboldal

hírek, érdekességek

60ezerre bővítik az új bölcsődei férőhelyek számát 2018-ig Magyarországon 60ezerre bővítik az új bölcsődei férőhelyek számát 2018-ig Magyarországon

Novák Katalin az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára jelentette be a várható bővítést. Mint elmondta, az elmúlt években körülbelül 30 milliárd forintból hétezer új férőhelyet hoztak létre, valamint további ötezret újítottak fel, és így csaknem ezer új munkahelyet hoztak létre. Emellett 20-30 százalékkal emelkedett a bölcsődék finanszírozására fordított összeg is.

 részletek
Mozgás hiánya téli időszakban Mozgás hiánya téli időszakban

Egészségmegőrzés céljából, a téli fertőzések elkerülése miatt, vagy csak az ünnepek alatti túlevés kompenzálása végett, de minddenképpen fontos, hogy télen is kimozduljunk a szabadba. Tegyük ezt együtt gyermekünkkel!

 részletek
A következő napokban tízezer nő kap meghívót méhnyakszűrésre A következő napokban tízezer nő kap meghívót méhnyakszűrésre

Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal irányításával több mint száz magyarországi településen 121 védőnő kezdi meg a népegészségügyi célú méhnyakszűrést. A programba bekapcsolódók száma folyamatosan bővül, így év közben egyre több kistelepülésen válik helyben elérhetővé a szolgáltatás – jelezte az ÁNTSZ.

 részletek
Kevés nő megy el méhnyakrákszűrésre Magyarországon

Magyarországon a szűrendő nők mindössze húsz-harminc százalékát vizsgálják meg az állami ellátórendszerben, és becslések szerint a magánorvosoknál megjelentekkel együtt is csupán negyven-negyvenöt százalékos ez az arány. Holott a szűréstől akkor várható jelentős eredmény, ha a célcsoport hetven-nyolcvan százaléka részt vesz rajta - emelte ki.

 részletek
Aggasztóan sok az öt év alatti elhízott gyermek Aggasztóan sok az öt év alatti elhízott gyermek

mintegy 41 millió öt év alatti gyermek elhízott vagy túlsúlyos világszerte - derült ki az Egészségügyi Világszervezet illetékes bizottságának hétfőn Genfben közzétett jelentéséből.

 részletek
Kisbabát várok! Kisbabát várok!

Kisfiú lesz vagy kislány? Ma megtudhatom, de a lényeg az, hogy egészséges legyen!

 részletek
Csok: az egy-kétgyermekesek számára kedvezően változtak a feltételek Csok: az egy-kétgyermekesek számára kedvezően változtak a feltételek

A kormány kiemelten támogatja a nagycsaládosokat, emellett a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) egy- és kétgyermekeseknek szóló támogatásának feltételei is javultak. Az adórendszer is elismeri a gyermekvállalás költségeit, a családi kedvezmény és a 15 százalékos szja-kulcs együttes hatására 856 milliárd forinttal marad több a lakosság zsebében 2010-hez képest.

 részletek
Játékautó visszahívások a BMW-nél Játékautó visszahívások a BMW-nél

Az elmúlt év minden bizonnyal legkisebb és egyúttal leghumorosabb autó visszahívását a BMW produkálta. A kisgyermekek számára készült, lábbal lökhető játékautóját hívta vissza a müncheni gyártó- írta meg az autoszektor.hu

 részletek
Véradási időpontok és helyszínek Veszprémban Véradási időpontok és helyszínek Veszprémban

Úgy érzed elérkezett a pillanat, hogy véradó legyél? Van néhány jó érvünk, hogy az elhatározást tett kövesse!

 részletek
Otthonteremtési program - A kormány részletes tájékoztatást küldött a bankoknak Otthonteremtési program - A kormány részletes tájékoztatást küldött a bankoknak

Annak érdekében, hogy a családok mielőbb hozzájuthassanak a családi otthonteremtési kedvezményhez, a kormány részletes tájékoztatást küldött a programról a bankoknak.

 részletek
Kindertojás veszélyes is lehet! Kindertojás veszélyes is lehet!

Egy toulouse-i kórházban vasárnapra virradó éjjel meghalt egy hároméves kislány, aki azután került kórházba, hogy lenyelt egy, kindertojásba rejtett pici, kerekes játékot, és az a torkán akadt. A francia csendőrség szerdán közölte a boncolás eredményét, írja az MTI.

 részletek
Megalakult a Fiatal Családosok Klubja és a Mindennapok Női Szemmel Egyesülete Megalakult a Fiatal Családosok Klubja és a Mindennapok Női Szemmel Egyesülete

Novák Katalin ifjúság és családügyi államtitkár és Király Nóra, a két egyesület, a FICSAK és a NŐISZEM elnöke egyetértettek abban, hogy hazánkban a nők társadalmi szerepvállalását és a fiatal családosokat támogatni kell.

 részletek
Kiosztják az idei családbarát médiáért-díjat Kiosztják az idei családbarát médiáért-díjat

A Családbarát Médiáért-díj és ennek különdíjai, közönségdíja bátorítani hivatott az újságírókat, hogy a divatos trendek ellenére hivatásuk útján erősítsék a hagyományos családképet. 2016-tól határon túliak is nyerhetnek. 2016. január 21-én kiderül, ki kapja meg.

 részletek
Mérgező növények a szobában Mérgező növények a szobában

Mikor berendezed a babaszobát és folyamatosan azon gondolkozol, hogy hová rakd az éles tárgyakat, hogyan zárd az ajtókat és tompítsd a sarkokat. Az viszont nem biztos, hogy eszedbe jut, hogy a növények - melyekkel a lakást díszíted-, is veszélyt jelenthetnek a gyermekedre.

 részletek
Balesetveszélyes játékokat hív vissza az IKEA Balesetveszélyes játékokat hív vissza az IKEA

Az IKEA arra kéri vásárlóit, hogy aki korábban LATTJO dobverőt vagy LATTJO nyelves dobot vásárolt, haladéktalanul vegye el azt a gyermekétől és vigye vissza bármelyik IKEA áruházba, ahol a vételár teljes összegét visszakapja.

 részletek
Magára hagytam a gyermekemet! Rossz anya vagyok? Magára hagytam a gyermekemet! Rossz anya vagyok?

Van az a a pillanat, mikor nem tudjuk, jól cselekszünk e. De tesszük a dolgunkat, mert anyák vagyunk a hét minden napján és érzésből hozzuk meg döntéseinket. Biztosan átélted már ezt, ez nem egyedi eset.

 részletek
Kismamákat érintő változások a társadalombiztos terén Kismamákat érintő változások a társadalombiztos terén

A módosításokkal a kisgyermekes anyukákat segítik.

 részletek
Pályázat! Pályázat!

KoroKan masszázstanfolyamra sérült és/vagy koraszülött gyermeket családban nevelő szülők részére.

 részletek
DIY – avagy csináld magad motivációs tábla DIY – avagy csináld magad motivációs tábla

Az újév alkalmával sokan összeírják az aktuális fogadalmaikat. Most egy egészen különleges módszert mutatok neked, amihez csupán 3 hozzávalóra van szükséged!

 részletek
Gondolatok az egészséges táplálkozásról! Gondolatok az egészséges táplálkozásról!

A napokban több ismerősömmel a beszélgetés főtémája az egészséges táplálkozás volt. Bizony nagyon meglepve tapasztaltam a véleményüket. De ez a vélemény szinte általánosítható. Szinte kivétel nélkül azt hallom, hogy az egészséges táplálkozás megfizethetetlenül drága!- vallja Szekeres Rita

 részletek

  4 5 6 7 8 9 10  

hirdetés

Narancsbőr kezelés

intézmények

 ismerd meg őket

hírek

 érdekességek

Terhesség hétről hétre Terhesség hétről hétre

Terhesség hétről hétre, Babaváró sorozat. Az 1 héttől a 40. hétig.


2017. június 11.
 részletek
Bögrés mézeskalács Bögrés mézeskalács

Nem vagyok valami nagy cukrász, sőt életemben nem csináltam még mézeskalácsot,de most egy jó kis recept...


2015. november 08.
 részletek
további hírek

programajánló

erről

 beszélünk

Csuklás

Hozzászólt: Erika1986 2016.12.28. 10:10

ideális családi kutya

Hozzászólt: Vikiri30 2016.06.07. 22:10

Kismamaruha

Hozzászólt: k.kati 2015.05.07. 00:12

Időjárás-front

Hozzászólt: k.kati 2015.05.07. 00:12

Fehérvári bölcsödék

Hozzászólt: huncutka 2015.01.20. 18:06

Tesó

Hozzászólt: Tanmolyda 2014.08.25. 08:08

babaúszás

Hozzászólt: tbrigi87 2014.06.22. 10:10

Gyerekbarát étterem

Hozzászólt: s.maja 2014.05.16. 14:02

további fórumtémék

kövessen minket