Eladó Weboldal

felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Üdvözlünk a Veszprembaba.hu-n, a veszprémi és környékbeli anyukák információs és közösségi oldalán!

Az oldal szolgáltatásainak használatával elfogadod az alábbi felhasználási feltételeket:


Felhasználónak minősül a Weblap látogatója, illetőleg mindenki, aki a Savariababa.hu / Arrabonababa.hu / Zalababa.hu/ Albababa.hu / Veszprembaba.hu/ Sopronbaba.hu/ Vertesbaba.hu  bármely szolgáltatását igénybe veszi. Amennyiben a Felhasználó a Szolgáltatás bármely elemének használatát megkezdi, elfogadja a jelen Szabályzat feltételeit.

A szolgáltatás
A Szolgáltatás célja egy olyan, kisgyermekes szülőkből, nagyszülőkből álló internetes közösség létrehozása és informálása, mely az oldalon megjelenő tartalmakat saját hasznára fordíthatja, egyszerűbbé téve ezzel e szép de nem egyszerű életszakaszt.


A Szolgáltatás egyes részeinek működtetése és üzemeltetése az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény (EKT) rendelkezései alapján közvetítő szolgáltatásnak minősül. Ennek értelmében az Üzemeltető nem ellenőrzi a Szolgáltatás keretein belül hozzáférhetővé tett információk tartalmát és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak. Amennyiben az Üzemeltető tudomására jut hogy valamely tartalom jogsértő, azt a lehető legrövidebb időn belül eltávolítja. Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a megalapozatlan, EKT 13.§-ában meghatározott feltételeknek nem megfelelő bejelentéseket megtagadja.


Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a Savariababa.hu / Arrabonababa.hu / Zalababa.hu/ Albababa.hu / Veszprembaba.hu/ Sopronbaba.hu/ Vertesbaba.hu bármely tartalmi elemét bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa, vagy megszüntesse, azok megjelenését, tartalmát, működését megváltoztassa, azon hirdetést, vagy egyéb tartalmat helyezzen el.


Felhasználói magatartás
Az oldal szolgáltatásait csak egy ingyenes regisztrációs folyamat elvégzése után, az általad választott azonosító és a hozzá tartozó jelszó használatával veheted igénybe.
A regisztráció során létező e-mail címet kell megadni, hogy a regisztrációs folyamatot - a megadott mail címre érkező visszaigazoló levélben közölt utasításoknak megfelelően - megerősíthesd. A regisztrált személyek adatait Kolembusz Ildikó kezeli. A regisztráció végrehajtásával a Felhasználó elfogadja, hogy adatait a cég és vele üzleti kapcsolatban álló harmadik fél részére továbbítsa és a részére marketing és egyéb üzleti ajánlatokat tehessen.


A szolgáltatás igénybevételével beleegyezel, hogy az oldalakon tiszteletteljes, kulturált magatartást tanúsítasz a többi felhasználóval és felelősségteljesen betartod az alábbi pontokba gyűjtött szabályokat.
          1. A személyeskedés semmilyen formája nem megengedett. Tilos bárkinek az emberi méltóságát megsérteni. Kifejezetten tilos a nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú előítéleteknek, és megkülönböztetéseknek - akár burkolt formában is - hangot adni. Továbbá tilos a felhasználók eltérő ízléséből fakadó ellenszenvet kinyilvánítani, a tagokat egymás ellen uszítani, mások helyesírását vagy az oldalon belüli bármely tevékenységét kritizálni.
          2. Tilos pornográf tartalmú, kiskorúak meztelen képeit, valamint jó ízlést sértő képeket elhelyezni, továbbá tilos az obszcén, vulgáris szavak, kifejezések használata.
          3. Tilos mások személyes adatainak közzététele az illető kifejezett jóváhagyása nélkül. Tipikusan ilyen adat például mások valódi neve, képmása, címe, magán és munkahelyi e-mail címe, telefonszáma. Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy magánüzeneteket (pl: e-mail, privát üzenet) részben vagy egészében közzétenni csak a másik fél beleegyezésével lehet.
          4. Tilos bármilyen profitorientált reklám anyag elhelyezése az Üzemeltető engedélyezése nélkül.

Üzemeltető nem vállal sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget az oldalakon a felhasználók által elhelyezett információkért, azok származásáért, helyességéért vagy valóságtartalmáért. A felhasználók által közzé, vagy elérhetővé tett tartalomért, ideértve a tartalom által okozott vagy egyébként azzal összefüggésben felmerült mindennemű vagyoni vagy nem vagyoni kárért kizárólag az azt közzétevő felhasználó tartozik felelősséggel. Amennyiben a portálon közzé, vagy elérhetővé tett tartalommal kapcsolatban harmadik személy, hatóság vagy bíróság igényt támaszt vagy eljárást indít, az azt közzétevő felhasználó az ilyen igényekkel vagy eljárásokkal kapcsolatban felmerülő valamennyi kiadás, költség és kár megtérítését magára vállalja.

Ha az üzemeltető nem megfelelő tartalmú információkról szóló jelzést kap, a jogszabályok, a portál, valamint a felhasználók, látogatók érdekeit szem előtt tartva cselekszik. Ezen tartalmak eltávolításáról az üzemeltető nem köteles sem előre, sem utólag értesíteni annak tulajdonosát!

Tartalom
Ajánlatok
Szombathely / Győr / Zala / Veszprém / Székesfehérvár / Sopron/ Tatabányai legjobb babás és kisgyerekes ajánlatai egy helyen. A Weboldalon rendszeresen közzétételre kerülnek termékeket és szolgáltatásokat bemutató, a célközönség igényeire figyelemmel megújuló, hírértékű tartalmak. Egyes tartalmak Partnerein jóvoltából kerülnek leközlésre.


Partnerek
Szombathelyi / Győri / Zalai / Veszprémi / Székesfehérvári/ Soproni/ Tatabányai üzletek és szolgáltatók, akik arra tették fel mindennapi munkájukat, hogy segítsék a kisgyerekes családok életét.


Tanácsadás
Az alábbi témákban helyi szakértők válaszolnak a Felhasználó kérdéseire. A kérdések és a válaszok mindenki számára nyilvánosak, kivétel, ha a kérdés feltételekor a kérdező kéri a válasz privát küldését. 
• Egészség
• Jog
• Pénzügy
• Nevelés
• Dietétika
A válaszok információs értékűek. Összetett kérdések esetén lehetséges, hogy a válasz csak a teljes probléma feltárása után válaszolható meg. Ez esetben a szakértőnek nem áll módjában a honlapon keresztül teljes körűen segítséget nyújtani, célszerű a személyes megbeszélés, információcsere indítványozása. A tanácsadók a választ max. 3 napon belül megküldik. Amennyiben nem, kérjük értesíteni az üzemeltetőt az info@savariababa.hu,  info@arrabonababa.hu, info@albababa.hu, info@veszprembaba.hu, info@sopronbaba.hu, info@vertesbaba.hu   vagy az info@zalababa.hu e-mail címen keresztül.

A tanácsadók a legjobb tudásuk szerint válaszolnak a feltett kérdésekre. Az esetleges tévedésekért a honlap működtetője nem vállal felelősséget.


Hírek,érdekességek
Érdekes hírek és cikkek nem csak szombathelyi / győri / zalai / veszprémi / székesfehérvári/ soproni/ tatabányai  szülőknek. Az üzemeltető összegyűjti a szombathelyi, győri, veszprémi, székesfehérvári, soproni, tatabánya  és a zalai kisgyermekes családokat érintő helyi információkat. Ezenkívül a honlap témájához  illő  cikkeket tesz közzé. Saját szöveges tartalom más felületen történő megosztása, közzététele során forrásmegjelölést (szerző neve, weboldal neve, eredeti bejegyzés linkje – visszalinkelve) kötelező elhelyezni, ha idézik az adott posztot. Ugyanezen visszalinkelési policy kell legyen érvényes járulékos művek publikálásánál is, amikor, mint forrásanyagra kérünk vissza linkelést.


Közösség
Szombathelyi / Győri / Zalai / Veszprémi  / Székesfehérvári / Soproni/ Tatabányai kisgyerekes szülők online találkozóhelye. Küldetésünk, hogy oldalainkon a Felhasználói Tartalmak a kulturált, igényes, udvarias, egymás személyét és véleményét tisztelni tudó, megfelelő önuralommal bíró Felhasználóknak biztosítsanak lehetőséget a véleménynyilvánításra és tapasztalatcserére.


Fórum
Helyi kisgyerekes szülők tapasztalatai, véleménye. Témát indíthat, és hozzászólásokat tehet bárki, aki regisztrált felhasználója a Savariababa.hu-nak, az Arrabonababa.hu-nak, a Veszprembaba.hu- nak, az Albababa.hu- nak, Sopronbaba.hu-nak, Vertesbaba.hu-nak vagy a Zalababa.hu-nak.


Profilok
Regisztrált felhasználók adatlapja. Csak olyan információk jelenek meg, melyeket a felhasználó a regisztráció során engedélyezett.


Megosztások
Bárki megoszthat információkat, hivatkozásokat, cikkeket, amennyiben az a honlap témakörébe illik, és ezzel segíti a családok mindennapi életét, informálódását.


Babanapló
Regisztrált felhasználóként bárki indíthat naplót, ahol megoszthatja napi tapasztalatait, élményeit, problémáit. Napló csak a honlap témakörében vezethető, a Felhasználói magatartás pontjaiban felsorolt normák betartása mellett. A naplót bárki olvashatja.


Babaapró                                                                                                                                             
A szolgáltató felületet biztosít arra, hogy a felhasználók apróhirdetéseket adjanak fel és tekintsenek meg. A már feleslegessé vált gyermekholmik adhatók el. Üzletek, vállalkozások, cégek, kereskedelmi célból ezt a funkciót nem használhatják. A hirdetés feladása ingyenes. Az eladni kívánt terméket korosztály szerint kategorizálni kell, így segítve, hogy a kereső könnyebben rátaláljon a korosztály szerint szükséges termékre. Az apróhirdetés feladása előtt mérlegelni kell, hogy az elérhetőség nyilvánossá válik. Az üzemeltető felelősséget nem tud vállalni a meghirdetett termékek minőségéért, megbízhatóságáért, nem biztosít garanciát.


Programok,események
A Savariababa.hu / Arrabonababa.hu / Zalababa.hu/ Albababa.hu/ Veszprembaba.hu/ Sopronbaba.hu/ Vertesbaba.hu igyekszik egy helyre összegyűjteni a Szombathelyen / Győrben / Zalában/ Székesfehérváron/ Sopronban/ Tatabányán és Veszprémben  megrendezésre kerülő, családoknak szóló rendezvényeket. A rendezvényekkel kapcsolatos változások esetén az üzemeltetőnek nem áll módjában felelősséget vállalni.


Galériák
Képes beszámolók a szombathelyi / győri / zalai / veszprémi / székesfehérvári/ soproni/ tatabányai programokról. Az üzemeltető képeket közöl nyilvánosan megrendezett családi programokról. A Felhasználóknak lehetősége van, hogy képeket küldjön az üzemeltetőnek a programokon készült felvételekről, a célból, hogy az oldalon megjelenítésre kerüljenek. A fényképek nyilvános helyen készülnek, így a rendezvényeken résztvevők közül bárki szerepelhet a képeken. Amennyiben a felhasználó szeretné, ha a róla készült fotó az oldalról lekerülne, akkor kérésére az üzemeltető a fényképet törli a weboldalról. 

hirdetés

fogyshop

intézmények

 ismerd meg őket

hírek

 érdekességek

Terhesség hétről hétre Terhesség hétről hétre

Terhesség hétről hétre, Babaváró sorozat. Az 1 héttől a 40. hétig.


2017. június 11.
 részletek
Bögrés mézeskalács Bögrés mézeskalács

Nem vagyok valami nagy cukrász, sőt életemben nem csináltam még mézeskalácsot,de most egy jó kis recept...


2015. november 08.
 részletek
további hírek

programajánló

erről

 beszélünk

Csuklás

Hozzászólt: Erika1986 2016.12.28. 10:10

ideális családi kutya

Hozzászólt: Vikiri30 2016.06.07. 22:10

Kismamaruha

Hozzászólt: k.kati 2015.05.07. 00:12

Időjárás-front

Hozzászólt: k.kati 2015.05.07. 00:12

Fehérvári bölcsödék

Hozzászólt: huncutka 2015.01.20. 18:06

Tesó

Hozzászólt: Tanmolyda 2014.08.25. 08:08

babaúszás

Hozzászólt: tbrigi87 2014.06.22. 10:10

Gyerekbarát étterem

Hozzászólt: s.maja 2014.05.16. 14:02

további fórumtémék

kövessen minket