Eladó Weboldal

adatvédelem

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság által kiadott adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH - 73389/2014.

Az adatok kezelője ezúton nyilatkozik a portál adatvédelmi elveiről:

Az adatkezelő

Az oldal adatkezelője Kolembusz Ildikó (továbbiakban Üzemeltető) és az adatokat a Mediadyn Kft. szerverein tárolja.

Az oldal látogatása során, a szerveren biztonsági okokból rögzítjük a hálózati identitásodat: számítógéped IP-címét és az általad használt szoftverkörnyezetet, valamint látogatásod időpontját, és a megtekintett oldalak címét. Ezeket az adatokat elektronikus formátumban tároljuk szerverünkön és egy hónapra visszamenőleg tároljuk. Az adatokat csak jogerős bírósági megkeresés esetén adjuk ki.

Az oldalon való regisztráció során egy becenevet, egy e-mail címet, keresztnevet és telefonszámot kell megadnod. Az e-mail címedet, telefonszámodat, keresztnevedet más nem láthatja, további adataid megadásáról pedig már szabadon dönthetsz, hogy mennyi személyes adatot adsz meg.

Az adatkezelés időtartama

A felhasználó által megadott adatokat addig őrizzük, míg nem kéri azok törlését. Az oldalon végzett tevékenységek (írások, vélemények, hozzászólások) a beceneve feltüntetése mellett megmaradnak, azonban minden más személyes adat (a megadott e-mail címmel együtt) törlésre kerül.
A szerver által automatikusan rögzített adatok egy hónapig állnak rendelkezésünkre.
A személyes adatokat a Saját menüben, a Profilszerkesztés alatt lehet módosítani.

Regisztrációs kötelezettség

A Fórum, Babanapló, Babaapró, Tanácsadás szolgáltatásait csak regisztrált felhasználó veheti igénybe. A tartalmakat bárki olvashatja, azonban, kérdezni, hozzászólni, témát, naplót indítani és feltölteni csak regisztráció után lehetséges. A Kérdező/Hozzászóló felhasználó neve megjelenik a weblapon, azonban más információ, mint pl. e-mail cím nem kerül nyilvánosságra.

Amennyiben a Felhasználó kérdést tesz fel a Tanácsadónak, abban az esetben a Tanácsadó látni fogja a kérdező e-mail címét. Így a Tanácsadónak lehetősége van a Kérdező számára a privát elérhetőségén keresztül választ adni a kérdésre. Ez minden esetben lehetséges, ha ezt a felhasználó kéri, vagy a tanácsadó a kérdést, vagy választ intimnek ítéli.

A Babaapró használata során az apróhirdetést feladónak kötelessége elérhetőséget feltüntetni, telefonszám és/vagy e-mail cím formájában. Ennek megadásával a Felhasználó tudomásul veszi, hogy az elérhetősége nyilvánosságra kerül.

Regisztrált felhasználónak lehetősége van Babanapló (blog) vezetésére. A naplóírás kezdetekor tudomásul veszi, hogy a leírtakat bárki olvashatja.

Egyéb rendelkezések

A fenti adatok kezelését az 1992. évi LXIII. törvény 30 §-a alapján nem kell bejelenteni a Magyar Köztársaság Adatvédelmi Biztosának adatvédelmi nyilvántartásába. Egyebekben a felek közötti kötelezettségek és jogok tekintetében a Ptk. és a 17/1999. Korm. r. szabályai az irányadók.

Hírlevélre feliratkozás

Adatkezelés nyilvántartási száma: [NAIH- 73384/2014.]

A Regisztrálónak lehetősége van a regisztrációkor hírlevélre való feliratkozásra.

Amennyiben a Regisztráló regisztrációkor bejelöli, hogy szeretne a jövőben hírlevelet kapni, akkor a későbbiekben Adatkezelő marketing célból hírlevelet küldhet ki számára. A Regisztráló nyilatkozatát bármikor korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonhatja az alábbi elérhetőségen: info@veszprembaba.hu, vagy a mindenkori hírlevélben található Leiratkozás linkre kattintva.

hirdetés

fogyshop

intézmények

 ismerd meg őket

hírek

 érdekességek

Terhesség hétről hétre Terhesség hétről hétre

Terhesség hétről hétre, Babaváró sorozat. Az 1 héttől a 40. hétig.


2017. június 11.
 részletek
Bögrés mézeskalács Bögrés mézeskalács

Nem vagyok valami nagy cukrász, sőt életemben nem csináltam még mézeskalácsot,de most egy jó kis recept...


2015. november 08.
 részletek
további hírek

programajánló

erről

 beszélünk

Csuklás

Hozzászólt: Erika1986 2016.12.28. 10:10

ideális családi kutya

Hozzászólt: Vikiri30 2016.06.07. 22:10

Kismamaruha

Hozzászólt: k.kati 2015.05.07. 00:12

Időjárás-front

Hozzászólt: k.kati 2015.05.07. 00:12

Fehérvári bölcsödék

Hozzászólt: huncutka 2015.01.20. 18:06

Tesó

Hozzászólt: Tanmolyda 2014.08.25. 08:08

babaúszás

Hozzászólt: tbrigi87 2014.06.22. 10:10

Gyerekbarát étterem

Hozzászólt: s.maja 2014.05.16. 14:02

további fórumtémék

kövessen minket